Site oficial al fundatiei Armonita

Blog

CUM SA-TI EVALUEZI SINGUR POSTURA CORPORALA?

CE INSEAMNA POSTURA CORECTA?
Postura corecta reprezinta nu doar respectarea recomandarii banale de a-ti “trage burta”, indrepta umerii si extinde pieptul. Esenta posturii corecte reprezinta mentinerea naturala si confortabila a corpului in plan vertical, lipsa incordarii musculare, deplasarea prin angrenarea eficienta a musculaturii si consum minim de energie .
CRITERII ESENTIALE DE EVALUARE A POSTURII CORECTE

Citește mai departe:CUM SA-TI EVALUEZI SINGUR POSTURA CORPORALA?

AMINTESTE-TI DE TINE !!! 7 PASI.

  • In secolul nostru accelerat multi se intreaba: “Cand ma voi putea relaxa si intepe sa traiesc cu adevarat?”
  • Reusim sa cream o cariera prospera, sa ne ajutam persoanele apropiate, dar nu gasim timp pentru noi insine. Aceasta este o reala problema a omului modern, foarte raspandita, care deseori provoaca stresuri, depresii, afecteaza sanatatea si calitatea vietii.
  • Nu te mai plange de lipsa vesnica a timpului liber, ci pur si simplu croieste-ti o “fereastra” in graficul zilnic. Gradat acesta va devein un obicei si vei sesiza mai multa sanatate, bucurie  si fericire in viata ta.

OPRESTE-TE !!!

Citește mai departe:AMINTESTE-TI DE TINE !!! 7 PASI.

FILOSOFIA SANATATII

FILOSOFIA SANATATII

PERFECT SANATOS, TANAR SI FRUMOS, INDIFERENT DE VARSTA!

Nu exista nimic mai practic, util, aplicabil in viata de zi cu zi, captivant si cognitiv decat filosofia, in special cea a sanatatii. (Specific din start, prin filosofie ma refer la legile dialecticii obiective, descrise de Hegel.)

Filosofia ne ajuta sa intelegem natura fenomenelor, aparent necorelate.

Citește mai departe:FILOSOFIA SANATATII